Při potížích s pletí, vlasy, kruhy pod očima a kůží

Speciál pro ženy ke zdraví a kráse s čistou přírodou 

Krása vychází zevnitř, kvalitu pleti určuje náš životní styl a ani drahé krémy nenahradí spánek a produkty z čisté přírody. Levandule je právem považovaná za královnu bylin, v celostní medicíně se využívá už tisíce let. Dokáže pomoci s kompletní harmonizací těla, mysli a duše. Naše BIO levandule Chodouňská pochází ze samého srdce českého geoparku Barrandien a je pěstovaná bez použití pesticidů a hnojiv. Obsahuje spoustu vitamínů, antioxidantů, přírodních antibiotik i antiseptik. Jak ukázaly studie VŠCHT ČR a vědců i lékařů v ČR, se kterými spolupracujeme, nejvýznamnějším pomocníkem uvnitř Levandule Chodouňské jsou vzácné BIO flavonoidy. Vědeckým slovníkem 21. Století molekuly života. Naše BIO levandule má pozitivní vliv nejen na zdraví centrální nervové soustavy a imunity, ale také zklidňuje, čistí, vyživuje a léčí. Přispívá ke zklidnění podrážděné pokožky, regeneruje ji a pomáhá zpomalit její stárnutí.

Dopřejte si blahodárný drink, který chutná skvěle a pomáhá s nečekanými výsledky, které po měsíci uvidíte sami. V BIO meruňkovém sypaném čaji s Levandulí Chodouňskou najdete tolik potřebné vitamíny a minerály, které nahradí předražené krémy slibující zázraky. Vždyť v meruňce bez chemie a síření najdete právě BIO látky a prvky, které potřebuje naše dehydratovaná a unavená pleť, pokožka těla, vlasy i nehty.  Vyživování zevnitř už ctily naše předchůdkyně – královny, dámy, a to od starého Egypta a Kleopatry, která měla na rozdíl od nás nejlepší péči a pozornost i moudré rady skvělých bylinkářů, lékařů a léčitelů, až po současné bohyně, které diktují trendy v péči o sebe i rodinu.

Bez zdravého mikrobiomu s pravidelnou péčí o očistu střeva nikdy zdravou pokožku, vlasy a nehty nezískáte

Víte, že věda v medicíně objevila ve 21. století, co naši předkové naturopaté věděli tisíce let. Střevio, mozek, srdce.

Stovky výzkumů o důležitosti a hlavní roli spojení Mozek – Srdce _ Mikrobiom a jejich neurony a stavební buňky jsou zdokumentovány v publikacích Bruce Liptona, publikacích Thomase R. Vernyho, M. D. a vědeckého nebo i týmu vědců kolem vizionáře Joe Dispenzy.

Co je ovšem nejpodstatnější, že prestižní University v USA, Izraeli, Brutánii, severských zemích, především Finsku, Švédsku ale i Dánsku potvrdily, že se medicína se svou důležitostí DNA a genomu mýlila.

Proč tedy máme takové výsledky s BIO Levandulí Chodouňskou?

Jsme o krok napřed prostě proto, že od začátku pečujeme o člověka jako celek. Tedy CNS jako hlavní střechu všech pochodů v těle.
Obnovujeme neurony a jejich tvorbu, zacelujeme neurotransmitery a regenerujeme neuropeptidy. Protože už v roce 1984 objevil tým Dr. Candance B. Pert, že potřebujeme li vědecky popsat Duši, která nemá nic společného s církví nebo pomodlením se, je potřeba poukázat právě na základní stavební kámen nervové soustavy a všechny neurony obsažené - dnes již víme – ve všech našich orgánech. Tedy i srdce má svou mysl a paměť!

Již konečně víme, proč je tedy naše střevo a v něm uložený mikrobiom nazýván druhým mozkem. Nebo proč prostě naši předkové říkali „Bolí ho srdce“. Měli pravdu. Pravděpodobně si již přinesl do svého života paměťovou linii srdce jako orgánu svých předků a to mu působí problémy.

Pravidelná obnova neuronů a dostatek spánku je klíčem k úspěchu

Nelíbí se vám kruhy pod očima? Pak se pořádně vyspěte. Kvalita spánku je jedním z nejdůležitějších faktorů v boji proti nevzhledným kruhům, ale také se díky němu rozzáří vaše pleť a vlasy. Velkým problémem současného životního stylu je nespavost způsobená velkou dávku stresu, který dennodenně zažíváme. Levandule má pozitivní účinky na nervy a v kombinaci s CBD vás uklidní natolik, že se konečně zase vyspíte. Stačí, když si před spaním uděláte šálek BIO konopného sypaného čaje s levandulí. Nezapomeňte se také před spaním vyhýbat rušivým podnětům, obzvlášť obrazovkám a displejům a raději si k popíjení čaje přečtěte pár stránek vaší oblíbené knihy, nebo jen relaxujte.

Esenciální olej jako první pomoc pro zdravý spánek a regeneraci neuronu

Levandule pomáhá také při relaxaci a zklidnění i vyživení pokožky. Při fyzickém a psychickém vyčerpání kapejte 5 kapek Esenciální olej z levandule Chodouňské do 1dl studené nebo vlažné vody a vypijte. Do hodiny dojde k úlevě. Olej je vhodný i k hydroterapiím - koupelím nohou a celého těla. Při potřebě pomoci, prevenci dětem před spaním, případně zklidněním vetřete pár kapek do kůže na vnitřních zápěstích rukou a na spánky krouživými pohyby a nechte působit.

Nezapomeňte si do kabelky přibalit tyčinku nebo kousek ovoce, které vám poslouží jako rychlá a výživná svačina. Naše levandulové balíčky obsahují výborné BIO RAW tyčinky, které navíc napomáhají střevní aktivitě a jsou bez cukru a bez lepku.

BIO Levandule Chodouňská – přírodní antidepresivum a dezinfektum má na základě ověřené klinické studie vysoké množství antioxidantů, antibiotik a antiseptik, obsahuje BIO terpeny a BIO flavonoidy, které mají blahodárný účinek na nervovou soustavu a její komplexní řešení. Harmonizují tělesné funkce vašeho těla a správný chod orgánů. Množství minerálů v Levanduli Chodouňské z vápencových moří umocňuje podporu imunity, přirozené funkce mikro biomu – našeho druhého mozku, a tím řeší také poruchy trávícího systému, zvyšuje kognitivní funkce s vyšší tvorbou Dopaminu (soustředěnost, kreativita, stabilita, balance) a Serotoninu - hormonu štěstí. Levandule Chodouňská je přírodním sladidlem vhodným při dietách a redukci váhy. Jde o unikátní odrůdu pěstovanou na vápencových mořích, což ji významně diversifikuje od dalších levandulí lékařských, ale také odrůd levandule nevhodných pro vnitřní užívání, nýbrž pro kosmetické účely a výrobu esenciálního oleje.

Už se vyskytl zánětlivý projev na kůži?

Nesnažte se léčit pouze následek, řešte i příčinu, aby se již zánět neobnovil

Využijte vědeckých poznatků k našemu unikátnímu BIO Antiblemmishi a aplikujte jej kuličkou na zánětlivé místo ráno a večer na omytou pokožku obyčejnou vodou. Uvidíte, jak se místo nejen hojí ale i zaceluje bez budoucích skvrn, jizev či pigmentace. Navíc přes synapsi hojíte i nervová vlákna uvnitř kůže a tím pomáháte právě obnově nových buněk ale i neuronů. Můžete použít i pod krém, který běžně používáte - ideálně místo něj, až objevíte výsledky tohoto malého zázraku.  

Vhodné produkty:

Blog

Balíček Vysmátá máma s BIO Levandulí Chodouňskou

Blog

Harmonie těla mysli a duše s BIO Levandulí Chodouňskou

Blog

BIO esenciální olej z Levandule Chodouňské

Blog

BIO Antiblemish s Levandulí Chodouňskou

Blog

BIO Levandule Chodouňská „naše modré zlato“

Blog

BIO konopný balzám  s Levandulí Chodouňskou

levandulové údolí