BIO hrubozrnná mořská sůl s BIO Levandulí Chodouňskou 80g




Související produkty
Detailní popis produktu
SLOŽENÍ
❖ Hrubozrnná mořská sůl s BIO Levandulí Chodouňskou
Složení: BIO Levandule Chodouňská sušená a řezaná květ a stonek
NÁŠ TIP: LEVANDULOVÝ CHLÉB NEBO PEČIVO, KTERÉ MÁTE RÁDI
My si společně připravíme chléb s čistou ORANIC Levanduli Chodouňskou, která tvoří náš ORGANIC čaj z Levandule Chodouňské. Můžete využít pro jakékoliv bílé či LOW CARB pečivo. Tmavé pečivo je lepší s jinými ostřejšími bylinkami.
❖ 300g žitné mouky
❖ 250g hladké mouky
❖ Hrubozrnná mořská sůl s Levandulí Chodouňskou
❖ 100ml vody
❖ 15g cukru s Levandulí Chodouňskou
❖ 15g kvásku
❖ 20g Extra virgin olivového oleje s Levandulí Chodouňskou
❖ 15g droždí
❖ Římský kmín
❖ 6 čajových lžiček čaje z Levandule Chodouňské
V míse promíchejte vlažnou vodu, trochu mouky hladké a trochu žitné a droždí. Počkejte si na kvásek.
Zbylou část umíchejte do těsta, dlouho a poctivě zpracovávejte těsto, které promícháte poté, co vzejde klásek a necháte těsto odležet. Dbejte ať má chléb pěkný tvar a nechte pod utěrkou 45 minut kynout.
Bochník poté vložte na pečící papír do předem vyhřáté trouby a pečte na 220°C 15 minut. Poté snižte teplotu na 180°C a pečte do zlatova přibližně 30 minut.
Vychladlý chléb krájejte tak, aby vynikla nejen chuť ale i krása levandule, která obohatila chléb chuťově i pro zdraví.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.