BIO hrubozrnná mořská sůl s BIO Levandulí Chodouňskou
Související produkty
Detailní popis produktu
Náš tip
LEVANDULOVÝ CHLÉB nebo PEČIVO, KTERÉ MÁTE RÁDI
My si společně připravíme chléb ale čistou ORANIC Levanduli Chodouňskou, která tvoří náš ORGANIC čaj z Levandule Chodouňské můžete využít pro jakékoliv bílé pečivo. Tmavé pečivo je lepší s jinými ostřejšími bylinkami.
❖ 300g OREGANIC žitné mouky
❖ 250g ORGANIC hladké mouky
❖ Hrubozrnná mořská sůl s ORGANIC Levandulí Chodouňskou
❖ 100ml vody
❖ 15g ORGANIC cukru s Levandulí Chodouňskou
❖ 15g kvásku
❖ 20g Extra virgin olivového oleje s Levandulí Chodouňskou
❖ 15g droždí
❖ ORGANIC Římský kmín
❖ 6 čajových lžiček ORGANIC čaje z Levandule Chodouňské
V míse promíchejte vlažnou vodu, trochu mouky hladké a trochu žitné a droždí. Počkejte si na kvásek.
Zbylou část umíchejte do těsta, dlouho a poctivě zpracovávejte těsto, které promícháte poté, co vzejde klásek a necháte těsto odležet. Dbejte ať má chléb pěkný tvar a nechte pod utěrkou 45 minut kynout.
Bochník poté vložte na pečící papír do předem vyhřáté trouby a pečte na 220°C 15 minut. Poté snižte teplotu na 180°C a pečte do zlatova přibližně 30 minut.
Vychladlý chléb krájejte tak, aby vynikla nejen chuť ale i krása levandule, která obohatila chléb chuťově i pro zdraví.
BIO certifikace, FSC certifikace pro 100% kompostovatelný obal.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ingredience pro pestré vaření a ohňostroj chuti a vůně s BIO Levandulí Chodouňskou |
---|---|
Hmotnost: | 0.08 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.