BIO hrubozrnná mořská sůl s BIO Levandulí Chodouňskou 80g

108 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
4.10.2022
Možnosti doručení

Lidé milují levanduli pro její nádherný květ a vůni. Staří Egypťané, Řekové, kteří položili základ dnešní moderní medicíny i bylinkáři žijící na našem území ovšem ctili její stonek stejně jako květ, protože právě ve stonku je obsaženo velké množství látek prospěšných pro naše nervy a trávení. Orgány trávícího systému a jejich detoxikaci.

Proto se snažíme bylinu sekat do ingrediencí i čajů tak, abyste již po pár dnech pocítili úlevu a zlepšení vašeho zdraví i pleti

Detailní informace

Detailní popis produktu

O LEVANDULI CHODOUŇSKÉ

❖ 
Podpora vyrovnaného mikrobiomu. Světové studie prokázaly, že střevní mikrobiom hraje důležitou roli v prevenci střevních zánětlivých onemocnění (například Crohnovy choroby ale také celiakii, diabetu druhého typu, kardiovaskulárních chorob, obezity a dokonce i rakoviny slinivky, jater, žlučníku, žaludku a střev).
Ve střevě se tvoří 90% hormonu štěstí Serotoninu a také Dopamin důležitý pro vaše kognitivní funkce. 

❖ Pomoc při depresích, nervových vypětích, úzkosti, nervozitě, stresu a nespavosti

❖ Zklidnění duše a mysli

❖ Flavonoidy a terpeny obsažené v této BIO Levanduli podpoří imunitu


NÁŠ TIP: LEVANDULOVÝ CHLÉB nebo PEČIVO, KTERÉ MÁTE RÁDI

My si společně připravíme chléb s čistou ORANIC Levanduli Chodouňskou, která tvoří náš ORGANIC čaj z Levandule Chodouňské. Můžete využít pro jakékoliv bílé  či LOW CARB pečivo. Tmavé pečivo je lepší s jinými ostřejšími bylinkami.

❖ 300g žitné mouky
❖ 250g hladké mouky
❖ Hrubozrnná mořská sůl s Levandulí Chodouňskou
❖ 100ml vody
❖ 15g cukru s Levandulí Chodouňskou
❖ 15g kvásku
❖ 20g Extra virgin olivového oleje s Levandulí Chodouňskou
❖ 15g droždí
❖ Římský kmín
❖ 6 čajových lžiček čaje z Levandule Chodouňské

V míse promíchejte vlažnou vodu, trochu mouky hladké a trochu žitné a droždí. Počkejte si na kvásek.

Zbylou část umíchejte do těsta, dlouho a poctivě zpracovávejte těsto, které promícháte poté, co vzejde klásek a necháte těsto odležet. Dbejte ať má chléb pěkný tvar a nechte pod utěrkou 45 minut kynout.

Bochník poté vložte na pečící papír do předem vyhřáté trouby a pečte na 220°C 15 minut. Poté snižte teplotu na 180°C a pečte do zlatova přibližně 30 minut.

Vychladlý chléb krájejte tak, aby vynikla nejen chuť ale i krása levandule, která obohatila chléb chuťově i pro zdraví.


BIO certifikace, FSC certifikace pro 100% kompostovatelný obal.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Doprava zdarmapři nákupu nad 1 500 Kč
Free shippingon purchases over 1 500 CZK
Expedice do 24 hodin
Expedition during 24 hours
BIO certifikace
ORGANIC certification
FSC certifikace100% kompostovatelný obal
FSC certification

Akce v Levandulovém údolí

Events in Lavander Valley

levandulové údolí levandulové údolí
levandulové údolí