Restaurace a kavárna
Restaurace a kavárna
V restauraci Na Louce, umístěné v srdci Levandulového údolí s výhledem na posvátnou horu Plešivec a naše bio pole, se věnujeme přípravě tradičních specialit českého a slovanského kalendáře. Na talíři tak najdete tradice a pokrmy našich předků v moderním kabátku a z našich nebo sousedských farem, zahrad, lesů a polí.
V obdobích, kdy je nutné obrátit se na externí dodavatele, pečlivě vybíráme pouze maso, vejce a další speciality z volného chovu nebo ekologických farem. Zeleninu a ovoce získáváme v biokvalitě, od českých zemědělců a z permakulturního pěstování. Sýry a další lahůdky pocházejí od místních farmářů a producentů, jako jsou ti z Tetína a dalších regionů.
Naše pivo pochází ze spolupráce s Všeradickým pivovarem, zatímco víno vyrábíme ve spolupráci s moravskými vinaři, jako je například Mirka Ježková. S láskou k tradicím a svátkům vaříme v souladu s českým kalendářem a každý víkend se věnujeme oslavě tradičních zvyků a svátků, od Tří králů až po Advent.
Pro naše ubytované hosty a jejich procedury jsme otevřeni nepřetržitě 365 dnů v roce.
Rezervace na zážitkové obědy, snídaně a večeře jsou možné každý den během pobytu, pro veřejnost každý den mimo pondělí po telefonické domluvě.