BIO hrubozrnná mořská sůl s BIO Levandulí Chodouňskou 80g

118 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
17.6.2025
Možnosti doručení

Lidé milují levanduli pro její nádherný květ a vůni. Staří Egypťané, Řekové, kteří položili základ dnešní moderní medicíny i bylinkáři žijící na našem území ovšem ctili její stonek stejně jako květ, protože právě ve stonku je obsaženo velké množství látek prospěšných pro naše nervy a trávení. Orgány trávícího systému a jejich detoxikaci.

Proto se snažíme bylinu sekat do ingrediencí i čajů tak, abyste již po pár dnech pocítili úlevu a zlepšení vašeho zdraví i pleti

Co je na tomto produktu naprosto úžasné? Pomáhá IN VITRO i v koupeli.

Víte, že tuto sůl můžete využít také k hojivým a relaxačním koupelím? Pozvednout hladinu serotoninu hormonu štěstí s naší unikátní BIO Levandulí Chodouňskou, Dopaminu pro lepší vitalitu a soustředěnost i kognitivní funkce vašeho těla. 

Mořská sůl podporuje krevní oběh, čímž napomáhá přirozené detoxikaci organismu. Z pokožky odstraňuje odumřelé kožní buňky i nečistoty a má mírné adstringentní účinky. Díky nim je pokožka po koupeli s mořskou solí zpevněná. Kůže a jemná na dotek. Také zmírňuje bolesti namožených svalů a podporuje jejich regeneraci. Zklidňuje mysl a duši.

Detailní informace

Detailní popis produktu

SLOŽENÍ

Hrubozrnná mořská sůl s BIO Levandulí Chodouňskou

Složení: BIO Levandule Chodouňská sušená a řezaná květ a stonek


BIO hrubozrnná mořská sůl s BIO Levandulí Chodouňskou

NÁŠ TIP: LEVANDULOVÝ CHLÉB NEBO PEČIVO, KTERÉ MÁTE RÁDI

My si společně připravíme chléb s čistou ORANIC Levanduli Chodouňskou, která tvoří náš ORGANIC čaj z Levandule Chodouňské. Můžete využít pro jakékoliv bílé  či LOW CARB pečivo. Tmavé pečivo je lepší s jinými ostřejšími bylinkami.

❖ 300g žitné mouky
❖ 250g hladké mouky
❖ Hrubozrnná mořská sůl s Levandulí Chodouňskou
❖ 100ml vody
❖ 15g cukru s Levandulí Chodouňskou
❖ 15g kvásku
❖ 20g Extra virgin olivového oleje s Levandulí Chodouňskou
❖ 15g droždí
❖ Římský kmín
❖ 6 čajových lžiček čaje z Levandule Chodouňské

V míse promíchejte vlažnou vodu, trochu mouky hladké a trochu žitné a droždí. Počkejte si na kvásek.

Zbylou část umíchejte do těsta, dlouho a poctivě zpracovávejte těsto, které promícháte poté, co vzejde klásek a necháte těsto odležet. Dbejte ať má chléb pěkný tvar a nechte pod utěrkou 45 minut kynout.

Bochník poté vložte na pečící papír do předem vyhřáté trouby a pečte na 220°C 15 minut. Poté snižte teplotu na 180°C a pečte do zlatova přibližně 30 minut.

Vychladlý chléb krájejte tak, aby vynikla nejen chuť ale i krása levandule, která obohatila chléb chuťově i pro zdraví.

Doplňkové parametry

Kategorie: BIO ingredience pro chytré vaření a biodynamické pokrmy
EAN: 8594191590034

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

levandulové údolí