Říjnové menu

Říjnové speciality v restauraci Na louce

Polévky

  • Dýňový krém se smetanovou čepičkou
  • Naše cibulačka s goudovým toustem

Hlavní jídla

  • Kapustové karbanátky, šťouchané brambory, náš bylinkový dip
  • Kuřecí paličky v medu a sezamu na grilu, dýňové pyré / servírujeme na talíři ozdobeném aceto balsamico a dýňovým semínkem
  • Náš burger s dýňovými hranolky
  • Vegan chilli con carne - proteinová energie
  • Vegetariánské zeleninové karbanátky z dýně a cottage sýru na pečených rajčatech a paprikách, orzo

K vínu

  • 4 tapas na čerstvé bagetce s našimi pomazánkami a zeleninou s bylinkami
  • Nachos v našem keramickém pekáčku zapečené s českou goudou a dipem z pečených rajčat na česneku
Září menu
Září menu

Prvorepubliková kavárna 28.10

Dezerty

  • Masarykovo cukroví
  • Šátečky Adiny Mandlové
  • Rohlíčky Oldřicha Nového
  • Dortíčky Lídy Bárové
  • Vídeňský Sacher s poctivou šlehačkou
  • Naše koláče, čokoládový perník se švestkami uvnitř, Milouše naší Míly
  • Pohár karamel s vanilkovou zmrzlinou a karamelovým přelivem s oříšky a šlehačkou

Nápoje

  • Horká čokoláda z čokolády Steiner & Kovařík se šlehačkou
  • Horký BIO virgin punč
  • BIO vaječný koňak s Levandulí Chodouňskou
  • BIO frizzante s Levandulí
  • Mimosa
  • BIO mojito s Levandulí, jahodou nebo lesními plody
  • Virgin BIO mojito s Levandulí, jahodou nebo lesními plody

Zvěřinové hody 21. – 26. října

  • Staročeský kančí guláš s naším domácím chlebem
  • Srnčí paštika v hrnečku s domácí opečenou houštičkou a růžovým pepřem
  • Kančí sekaná a dýňové pyré, podávané se salátkem z jablek s mrkví a pomerančovým přelivem
  • Srnčí ragú na houbách z lesa, dýňové placičky
Září menu
levandulové údolí