Jak připravit levandulovou masu?

Masu používáme do omáček na červená i bílá masa, ryby, do pudinků, cheescaků, tvarohů, jogurtů, marmelád, medu a dresinků. Levandulová masa je vynikající také do dezertů – buchet, koláčů, dortů, na krémy i polevy.

Využijete ji dlouho při vašem vaření, pečení, grilování nebo smažení 

Potřebujete:

❖ 2 lžičky BIO čaje z čisté BIO Levandule Choodouňské

❖ 100g BIO třtinového cukru s Levandulí Chodouňskou

❖ 1 BIO CITRON

Postup:

Pochutnejte si na hrnku BIO Levandulového čaje (přelijte dvě lžičky levandulového čaje na půl litru vroucí vody). Dejte stranou 10 ml čaje a povařte jej se 100g třtinového cukru s Levandulí Chodouňskou. Míchejte tak dlouho na prudkém ohni, až vznikne levandulová masa. 

Levandule svými flavonoidy, lynalylacetátem, nerolem, citronelem, borneolem a gerancilem, také terpenem uklidňuje nervovou soustavu, podporuje trávení a klidný spánek, uvolňuje napětí i plynatost, harmonizuje trávící a nervový systém. Hojí a je přírodním antibiotikem. 

Doprava zdarmapři nákupu nad 1 500 Kč
Free shippingon purchases over 1 500 CZK
Expedice do 24 hodin
Expedition during 24 hours
BIO certifikace
ORGANIC certification
FSC certifikace100% kompostovatelný obal
FSC certification

Akce v Levandulovém údolí

Events in Lavander Valley

levandulové údolí levandulové údolí
levandulové údolí

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení