BIO koření z tradiční české mateřídoušky, citronové trávy a BIO levandule chodouňské
Související produkty
Detailní popis produktu
Tradiční česká mateřídouška má na rozdíl od Tymiánu více protizánětlivých látek. Levandule dezinfikuje trávící systém, a zklidňuje systém nervový. Obě pak společně doplňují vynikajícím způsobem antioxidanty, ATB a antiseptika z čisté přírody vašemu tělu. Citronová tráva vyvažuje sladkou chuť svou jemnou kyselostí, šťavnatostí a přidává tak celé koření na pestrosti pro vaše studené saláty i grilované pokrmy, pečené nebo vařené pokrmy. Stejně jako Levandule podporuje dobré trávení.
NÁŠ TIP:
Jarní sekaná plněná vejci s červeným zelím na levandulovém cukru a nastavovanou kaší
Potřebujete:
1kg mletého masa, které má vaše rodina ráda
❖ 1kg mletého masa, které má vaše rodina ráda
❖ 20dkg strouhanky
❖ Hrnek mléka
❖ 3 vejce syrová do masového těsta
❖ Muškátový oříšek
❖ 1 polévková lžíce červené papriky
❖ 8 stroužků česneku
❖ 6ks uvařených vajec
❖ 2ks cibule
❖ 1 polévková lžíce majoránky
❖ 1 polévková lžíce BIO české mateřídoušky s citronovou trávou a Levandulí Chodouňskou
❖ Nasekanou petržel, pažitku
❖ 3 vejce
❖ Hladkou mouku na spojení masového těsta
❖ Mletý černý pepř
❖ Sůl
Rozmícháme všechny ingredience a uhněteme rukama těsto. Česnek přidáváme nastrouhaný. Bylinky a cibuli nasekané. Vytvoříme placku, do které položíme oloupaná vejce a zabalíme do úhledného tvaru sekané. Dáme na pekáček s máslem a zalijeme 3-4 dcl vody nebo vývaru, zakryjeme alobalem a pečeme při 180 °C tak cca 1 hodinu. Když vyndáme sekanou, do výpeku přilijeme trochu jíšky a uděláme hezkou omáčku.
BIO certifikace, FSC certifikace pro 100% kompostovatelný obal.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ingredience pro pestré vaření a ohňostroj chuti a vůně s BIO Levandulí Chodouňskou |
---|---|
Hmotnost: | 0.015 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.