Při bolestech pohybového aparátu, páteře, kloubů, svalů, šlach po operacích při migrénách

Ať už vás tělo bolí od sezení u počítače, ze sportu, práce na zahrádce nebo třeba po operaci, nemusíte trpět. Kromě tradičních léčiv v podobě tabletek, krémů a náplastí s léčivými látkami můžete svým bolavým kloubům a svalům pomoci tisíci lety prověřenou silou bylin.

Na rozdíl od reklamou provařených preparátů byliny neslibují zázraky přes noc a kromě pravidelného užívání je také potřeba uvědomit si, co našemu tělu škodí, a začít se o sebe starat. Tělo máme jen jedno a zaslouží si naši péči.

V čem spočívá síla bio levandule a konopí?

Kombinace vysoce kvalitního BIO konopí s obsahem CBD a Levandulí Chodouňskou v BIO kvalitě, přináší tělu dvojnásobné množství přírodních antioxidantů, ATB a antiseptik. Naše střevo je vědeckou komunitou i odborníky pečujícími o naše zdraví celostně nazýváno naším druhým mozkem. Místem, kde si lidské tělo tvoří hormon štěstí Serotonin, pro vyrovnaný a pohodový život, Dopamin pro soustředěnost, kreativitu a vitalitu a také místo, kde tvoříme svou imunitu. S kouzelnými flavonoidy a terpeny obsaženými v BIO Levanduli Chodouňské to jde právě celostně.

Jak prokázaly klinické studie a výsledky naturopatů, lékařů a terapeutů, BIO Levandule Chodouňská obsahuje unikátní bioaktivní látky a jako jediná na světě vzácné minerály z vápencových moří, na kterých ji 8 let pěstuje tým levandulového údolí bez chemie v certifikované BIO kvalitě. Tyto cenné léčivé zdroje dokáží pomoci s komplexní regenerací neuro receptorů a nervové soustavy a tím řeší trvale, bez vedlejších účinků a závislostí autoimunitní onemocnění, nespavost, úzkosti, deprese a migrény, stres a celkové vyčerpání.

Řada BIO čajů s Levandulí Chodouňskou , které pomáhají s každodenním tlakem na výkon, imunitou, stresem, nespavostí, úzkostmi, depresemi a v poslední době i autoimunitními onemocněními jsou produkty, které pečují celostně o vaši HARMONII, TĚLA, MYSLI A DUŠE.

Spojením BIO aktivních látek konopí a Levandule Chodouňské v BIO kvalitě jsme jako první tým na světě přinesli vynikající výsledky v řadě produktů. 

Vychutnejte si tuto skvělou kombinaci v sypaném přírodním čaji. S tímto čajem přinášíme úlevu od bolestí kloubů, svalů, páteře i migrén.

BIO konopný RAW olej s Levandulí Chodouňskou

Při bolestech pohybového aparátu, páteře, kloubů, svalů, šlach po operacích při migrénách

Harmonie těla mysli a duše s BIO Levandulí Chodouňskou

BIO Andělské kapky s BIO Levandulí Chodouňskou

BIO konopný sypaný čaj s BIO Levandulí Chodouňskou

Při bolestech pohybového aparátu, páteře, kloubů, svalů, šlach po operacích při migrénách

BIO Levandule Chodouňská „naše modré zlato“

BIO esenciální olej z Levandule Chodouňské

levandulové údolí