BIO vitamínový sirup s Levandulí mísíme v naší manufaktuře ze sušených BIO malin, jahod, jablek, pomeranče a Ibišku a Levandule, následně jej louhujeme a šetrnou pasterizací připravujeme skvělý a poctivý k přípravě ledových čajů, limonád, šťáv, soft drinků i skvělých spirits. Devět vitamínů a antioxidanty a bioflavonoidy z Levandule Chodouňské vám přinesou vitalitu, energii, klid v duši a kognitivní funkce v harmonii.
❖ Sirup obsahuje devět vitamínů, antioxidanty a bioflavonoidy. Je skvělý s minerálkou nebo čistou vodou jako vynikající přírodní ledový čaj nebo v horkém nálevu 70°C převařené vody jako teplý čaj pro imunitu, vitalitu, kognitivní funkce s plnou parou a samozřejmě klidnou mysl.
❖ BIO maliny jsou zdrojem vzácných látek fytonutrientů, vitaminu C , manganu, riboflavinu, kyseliny listové, niacinu, hořčíku, draslíku, mědi a vlákniny. Mají silné antioxidační účinky stejně jako BIO Levandule. Větší než jahody, třikrát vyšší než kiwi a desetkrát vyšší než rajčata
❖ BIO jahody obsahují vitamin C, vitamin B, provitamin A, minerální látky (draslík, vápník, fosfor a železo a kyselinu salicylovou, citronovou a šťavelovou kyselinu.
❖ BIO pomeranče jsou zdrojem yysokého obsahu vitaminu C. Mimo to jsou také důležitým zdrojem vlákniny a některých vitaminů skupiny B (například vitamin B1 známý jako thiamin nebo vitamin B2 též zvaný riboflavin. Také obsahují i antioxidačně působící beta-karoten.
❖ BIO jablka obsahují z minerálů můžeme jmenovat sodík, draslík, hořčík, vápník, fosfor, železo, měď, zinek nebo mangan, z vitamínů vitamín C, D, E, B6, B12, beta karoten, riboflavin, niacin nebo thiamin.
❖ V ibišku najdete protizánětlivé látky ale předkové jej ctili především pro jeho prevenci a léčbu kardiovaskulárních onemocnění.
Všechny tyto cenné látky jsme ručně namísili v naší manufaktuře s BIO Levandulí Chodouňskou.
Už jste někdy pili lepší čaj?