Speciální akce v lednu:
Získejte dárky k nákupu, využijte akce 1+1 zdarma nebo objevte jedinečné slevy na vybrané produkty a zážitky!

Únorové menu

1. – 2. února

Menu na Hromnice

Polévky

Cibulačka s kousky bagety se zapečeným sýrem
Dýňová polévka s kokosovým mlékem a zázvorem

Hlavní menu

Uzené s hrachovou kaší
Uhlířina pozvednutá levandulí

Květákový kuskus s konopnými semínky, posypaný čerstvými bylinkami
Nadýchané karbanátky z červené řepy a cizrny

Naše moučníky

Nadýchané špaldové palačinky s naším levandulovým krémem
Levandulové vdolky z BIO mouky
Koláče jako od našich babiček
Božské dezerty do skleničky

Menu únor
Menu únor

8. – 9. února

Masopustní menu

Polévky

Zabijačková z jelítek
Zeleninová se sýrovo-levandulovými noky

Hlavní menu

Kuřecí steak s bramborovými hranolky a mini salátkem z červené řepy
Masopustní prvorepublikové zelí

Pečená glazovaná zelenina
Rolky z pekingského zelí na mrkvovém salátku

Masopustní hody – jelítka a jitrnice na staročeské lepenici

Naše moučníky

Ořechový dort s karamelem a čokoládou
Nadýchaný tvarožník
Domácí štrůdl s mákem a tvarohem
Perník z BIO špaldové mouky se švestkovými povidly a ořechy

15. – 16. ledna

100+ Zdraví

Polévky

Kuřecí vývar se zeleninou
Kapustová polévka s bramborem a bylinkami

Hlavní menu

Pečené citronové kuře s hranolkami ze zeleniny
Vepřová kýta s fenyklem a mrkví, posypaná čerstvými bylinkami

Zelené fazolky s mandlemi
Pečený hermelín s kadeřavým salátkem a sušenými rajčaty

Naše moučníky

Rybízová drobenková buchta
Skleničkové dezerty
Mandlový dort
Kávové řezy s levandulovým přelivem

Menu únor
Menu únor

22. – 23. února

Fialový víkend

Polévky

Jarušácká polévka se šunkou a sýrem
Hrášková polévka se zeleninou a bylinkami

Hlavní menu

Kuřecí játra s jablky, na dubáčku s levandulovým pečivem
Pravý hovězí guláš s domácím chlebem

Čočkový burger s řepou a parmazánový přeliv
Pohankové rizoto s naší levandulí

Naše moučníky

Levandulová bábovka s tvarohem
Domácí štrůdl s jablky
Buchta s ovocem
Dort Walewska s povidly

levandulové údolí